Jongeren gooien spullen van brug, politiehelikopter helpt zoeken in Gemert

Gemert- De politie is maandagavond rond 18:00 gealarmeerd voor een incident op de N605 in Gemert. Daar waren een viertal jongens met maïskolven aan het gooien op passerende auto’s welke onder de fietsbrug door reden. De politiehelikopter die in de buurt was assisteerde bij de zoektocht naar de vier jongemannen. Twee van hen werden op de sportlaan ingerekend door de politie. Een derde kwam aangelopen en meldde zich bij de politie. De vierde was spoorloos maar zal later worden gehaald door de politie. De inzet van de politie helikopter trok veel bekijks van de omwonende. Een aantal auto’s liepen schade op door de acties van de jongeren. De politie maakt een rapport op over het incident. De jongeren worden verdacht van openlijke geweldpleging.