Drie doden bij ongeval tussen personenauto en Ambulance in Helmond

HELMOND – Zondagmorgen 14 november om 0.20 uur heeft een zeer ernstig ongeval plaatsgevonden aan de Heeklaan in Helmond

Een personenauto kwam door onbekende oorzaak in botsing met een ambulance. Door de botsing zijn beide voertuigen ernstig beschadigd geraakt. Drie inzittenden van de personenauto kwamen door het ongeval om het leven, een persoon raakte ernstig gewond. Het zou gaan om twee jongens van 15 en 16 uit Eindhoven. De andere is een 16 jarige jongen uit Nuenen , deze zou de auto bestuurd hebben. De zwaargewonde jongeman is een 15 jarige Eindhovenaar. De twee ambulancemedewerkers zijn ook gewond geraakt en met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. Gedurende het ongeval werd tijdelijk de weg afgesloten. Naast de auto is lachgas gevonden, onderzoek moet uitwijzen of dit een rol speelde bij het ongeval.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.