Katalysator dief slaat toe in Gemert

Gemert- In de vroege ochtend van 26 januari is er aan de Diederikstraat straat in Gemert een katalysator onder een auto weg gehaald. Op beelden is te zien dat de donkerrode Volvo station om 03:48 vanuit de Jan van Amstelstraat de Diederikstraat in rijd. Hier ziet hij vervolgens de Volkswagen polo staan waar hij later de Katalysator onder vandaan haalt. De auto keert in de Diederikstraat waarna hij hem ca 100 meter terug in een parkeervak parkeert. De man loopt vervolgens terug naar de Polo en plaatst een steen achter het wiel waarna hij de auto opkrikt en de katalysator demonteert. De man is ca 20 minuten bezig geweest.

Wie heeft er meer beelden of info over deze katalysator dief ?
Mail naar info@112nieuwsonline.nl of neem contact op met de politie op 0900-8844