Ongeval Aarle-Rixtelseweg Helmond

HELMOND – Vrijdagmiddag 4 februari omstreeks 12.25 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Aarle-Rixtelseweg in Helmond

Een Mercedes-Benz C43 met kwam in botsing met een overstekende fietser, waarna het voertuig tegen een boom tot stilstand is gekomen. Alle betrokkenen werden gecontroleerd door het ambulancepersoneel. Twee van de Drie inzittenden van de Mercedes raakten gewond bij het ongeval en zijn per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De fietser raakte, wonder boven wonder, niet gewond. De fietser had de auto niet opgemerkt doordat hij een koptelefoon droeg tijdens het oversteken.De brandweer werd ingezet voor hand-en-spandiensten.De schade en ravage is enorm en een berger zal moeten komen om de auto af te slepen.De politie stelt geen onderzoek in.