Bestuurder vlucht na eenzijdige frontale botsing met boom

Gemert – Vrijdag middag rond 16.05 zijn de hulpdiensten waaronder een traumahelikopter uitgerukt naar een ongeval aan de Peeldijk in Gemert. Een bestelbus raakte van de weg en knalde tegen twee bomen aan. Een boom is door midden en ligt over de weg. De bestelbus knalde frontaal tegen de andere boom aan. Hierbij raakte de twee inzittenden gewond. De bestuurder van de bestelbus is met een gewond gezicht de bossen in gevlucht, de bijrijder is uit de bestelbus gevallen en raakte zwaargewond. De bijrijder is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De N272 is tussen Elsendorp en Gemert aan beide richtingen afgesloten.

De bestuurder is ongeveer een uur later op de Kranerijt in Handel aangehouden en overgebracht naar het ziekenhuis. Uit een speeksel en ademtest bleek dat de chauffeur niet onder invloed was.