Politie invallen in Gemert en Aarle-Rixtel , ook defensie aanwezig

Gemert- De politie en Defensie hebben maandagochtend rond 09:45 een inval gedaan bij een woonwagencentrum aan de Peij in Gemert. En bij een manege in Aarle-Rixtel. De invallen vonden tegelijk plaats. Volgens een politie woordvoerder zou het gaan om een inval met betrekking tot wapens en munitie. De politie vloog onder andere met een drone boven het woonwagencentrum en de manege. In de omgeving van zowel het woonwagencentrum als de manege stonden diverse onopvallende eenheden te posten tijdens de actie. Of er daadwerkelijk iets is aangetroffen is nog niet bekend. Op meerdere plekken in nederland vinden vandaag invallen plaats. Zo ook in Enschede en Helmond.

Update invallen:

Politie heeft de actie afgerond en niets aangetroffen wat in verband stond met de wet wapens en munitie. Over overige bevindingen wilde de politie in verband met het onderzoek niets kwijt.