Rellen bij promotiewedstrijd V.V. Gemert – GVVV

Gemert- De politie is donderdagavond rond 22:00 gealarmeerd voor een massale vechtpartij op het voetbalveld bij V.V. Gemert. De vechtpartij zou volgens omstanders bestaan uit supporters van PSV die een wedstrijd tussen V.V. Gemert en GVVV kwamen verstoren. De supporters van PSV hadden een vlag vernield die door een van de andere clubs was opgehangen, hierop sloeg de vlam in de pan. De rellende supporters trokken vervolgens een woonwijk in waar een tuinhuis in brand werd gestoken met een stadionfakkel. De brandweer heeft een nacontrole uitgevoerd nadat omwonende het beginnende brandje hadden geblust. De politie wilde niets kwijt over het incident en wilde niet vertellen of er aanhoudingen waren verricht. De supportersbus van GVVV werd onder politie begeleiding weggereden op weg terug naar Veenendaal. Gemert verloor de wedstrijd overigens met 1-2.