Dronken automobiliste rijdt lantaarnpaal uit de grond

Gemert- De hulpdiensten zijn zondagochtend rond 02:45 gealarmeerd voor een ongeval aan de St. Annastraat in Gemert. Ter plaatse bleek dat een auto op de Lodderdijk een lantaarnpaal had geramd. De auto is vervolgend ca 500 meter verder gereden de Molenakkerstraat in en is daar tot stilstand gekomen op de stoep. De vrouw die in de auto zat raakte hierbij licht gewond. De vrouw was al brakend door omstanders aangetroffen waarop ze de hulpdiensten inseinden. De vrouw vertelde dat een andere auto haar geramd had en dat deze was doorgereden. Echter bleek na kort onderzoek van de politie dat er geen tweede partij bij het ongeval betrokken was en dat de vrouw zelf de paal had geramd op de Lodderdijk. De vrouw is in een ambulance nagekeken maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De vrouw is na een blaastest aangehouden voor artikel 8(rijden onder invloed) en overgebracht naar het politiebureau in Helmond. Een berger zal de beschadigde auto afslepen. De gemeente is in kennis gesteld voor de lantaarnpaal op te ruimen.