Zeer grote brand bij autobedrijf in Gemert

Gemert- De brandweer werd vanavond om 23:20 uur gealarmeerd voor een brand bijgebouw bij autobedrijf van Schijndel aan de Molenrand in Gemert. Het gezin wat in de woning naast het bedrijf aanwezig was werd door een rookmelder gealarmeerd. Toen de bewoner poolshoogte ging nemen kwam de rook hem al tegemoet waarop hij de brandweer belde. Toen deze ter plaatse kwamen bleek dat bij het autobedrijf de vlammen al uit het dak sloegen. De werkplaats van de garage stond volledig in brand. Al snel werd er opgeschaald naar zeer grote brand. De brandweer probeert de woning naast het autobedrijf te redden. Er wordt water uit visvijver de dribbelei gepompt om de brand te kunnen blussen. Over de oorzaak van de grote brand is niets bekend. De Molenrand werd afgesloten voor doorgaand verkeer. Een naastgelegen taxibedrijf heeft alle autos van het terrein kunnen redden.