Hulpdiensten massaal naar visvijver voor persoon te water

Gemert- De hulpdiensten waaronder een traumahelikopter zijn donderdagochtend massaal gealarmeerd voor een persoon te water in de visvijver aan de dribbelheidseweg in Gemert. Een passant trof een man aan de waterkant aan en een fiets. De man vertoonde weinig beweging waarop de melder naar een naastgelegen tankstation is gelopen om de hulpdiensten in te schakelen. Hierdoor werd meteen groots in gezet. Na een korte speurtocht door de brandweer bleek het om een jongeman te gaan die er om prive omstandigheden heeft overnacht. De jongeman bleek goed aanspreekbaar en heeft niet in het water gelegen. De politie heeft een gesprek met de man gevoerd waarna is afgeschaald. De inzet van de hulpdiensten trok veel bekijks van omwonende die een kijkje kwamen nemen bij de vijver.