Veel schade bij ongeval Helmond

Helmond- De hulpdiensten zijn donderdagochtend gealarmeerd voor een ongeval op de kruising Julianalaan / Kanaaldijk noord west in Helmond. Ter plaatse bleek dat drie voertuigen met elkaar in botsing waren gekomen. Een bestuurder verwarde een stoplicht voor rechtsaf met het stoplicht van rechtdoor en reed daardoor de kruising op. Hier kwam een andere auto aan die de auto vol in de flank raakte. Daardoor werd de auto weggeslingerd en kwam deze nog tegen een bestelbusje aan. Zowel de brandweer als ambulance werden opgeroepen voor de botsing. Het ambulance personeel heeft alle betrokkenen nagekeken maar er hoefde wonder boven wonder niemand naar het ziekenhuis. De bestelbus kon zelfstandig verder. De andere voertuigen raakte total loss en zijn door een berger afgesleept. De kruising is geruime tijd afgesloten geweest en het verkeer werd er om heen geleid. De politie maakt een rapport op over het ongeval.