Veel politie aanwezig bij ongeval Gerele Peel

Elsendorp- De hulpdiensten zijn zaterdagochtend 31 December rond 05:15 gealarmeerd voor een ongeval op de Gerele Peel in Elsendorp. Ter plaatse bleek dat een man in de verte een lampje zag branden op de grond. Toen deze poolshoogte ging nemen bleek het om een jongedame te gaan die daar lag. Meerdere politie eenheden kwamen ter plaatse. Omdat lange tijd onduidelijk was wat er was gebeurt zette de politie de straat af om eventuele sporen veilig te stellen. Na een kort onderzoekje bleek dat de dame zelf met haar fiets ten val was gekomen en niet meer overeind kon. De dame is met behulp van de First Responder van Gemert de ambulance in begeleid. Nadat de jongedame is nagekeken heeft de politie haar naar huis gebracht. Het meisje verklaarde vanuit Mariahout onderweg naar Boekel te zijn.
Waardoor het meisje ten val kwam is niet duidelijk maar de politie gaat niet uit van een strafbaar feit.