Meerdere gewonden bij ongeval tijdens proefrit

BEEK EN DONK – Donderdagmiddag 19 januari rond 14.15 uur heeft een zware aanrijding plaatsgevonden aan de Bosscheweg in Beek en Donk. Hierbij zijn drie personenwagens betrokken geraakt. De hulpdiensten werden massaal ingezet, waaronder het traumateam welke per traumahelikopter is ingevlogen om het ambulancedienst te ondersteunen. De brandweer is ingezet om het slachtoffer te bevrijden en de brandweermannen hebben met gebruik van hydraulisch gereedschap het voertuig openknippen. De BMW met een handelaarskenteken is gaan spinnen op de verkeerde weghelft terechtkomen waarna de andere voertuigen op elkaar zijn gebotst. De ambulancedienst is ingezet voor het verlenen van medische hulp. Bij de zware aanrijding zijn zes gewonden gevallen vier van hen zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.