Man aangehouden na achtervolging

Gemert/Beek en Donk- De politie heeft maandagmiddag rond 13:30 na een achtervolging een scooterrijder aangehouden.
De man reed met een snorscooter op het fietspad tussen Gemert en Beek en Donk. De politie zag de man rijden en wilde hem controleren omdat deze wel erg hard reed. De man besloot niet te stoppen en er vandoor te gaan. Bij een tuinder aan de Gemertseweg schoot de man het terrein op. De scooterrijder kwam daar ten val waarop de man er rennend vandoor ging. Hierop werd door de politie assistentie gevraagd van politie Helmond en Collega’s uit Gemert. De man werd korte tijd later langs de N279 aangehouden door de politie. Bij zijn fouillering trof de politie diverse dingen aan die ze in beslag namen. De man is overgebracht naar het politiebureau voor verder onderzoek. De tuinder had niets met het incident te maken en kende de man ook niet.