Twee auto’s zwaar beschadigd bij brand

Gemert- De brandweer en Politie zijn in de nacht van maandag op dinsdag gealarmeerd voor een autobrand aan de Sleutelbosch in Gemert. Ter plaatse bleek dat een hybride auto in lichterlaaie stond. Een auto die er naast geparkeerd stond raakte zwaar beschadigd. De brandende auto lekte veel benzine waardoor de brandweer het blussen met mate moest uitvoeren zodat de benzine niet in het riool zou lopen. De brand werd ontdekt door een buurtbewoner die op het balkon zat en een aantal knalle hoorde.De vrouw zei dat het toch minstens een half uur duurde voor ze de brandende auto ontdekte Door de bluswerkzaamheden ontstond een zogenaamd Sink Hole in het trottoir. De Gemeente zal hierover in kennis gesteld worden. De brandweer of politie konden geen oorzaak aangeven van de brand.