Ravage na ongeval N277

ELSENDORP – Donderdagmiddag 29 juni rond 14.15 uur heeft een verkeersongeval plaatsgevonden aan de Ripseweg – N277 in Elsendorp.

Een vrachtwagen en twee personenwagens kwamen hier met elkaar in botsing. Het ambulancepersoneel is ingezet om medische hulp te verlenen aan de betrokkenen. De betrokkenen zijn gecontroleerd door het ambulancepersoneel waarna twee bestuurders van de personenwagens met onbekende verwonding naar het ziekenhuis is gebracht.

Een bestuurder zou tegen de vrachtwagen zijn gebots waarna hij op de daarop achteroprijdende personenwagen is gebotst. De dieseltank van de vrachtwagen is bij de botsing lek geraakt, deze wordt overgepompt. Vermoedelijk is een klapband van de personenwagen de oorzaak van het ongeval. Door het ongeval is de Ripseweg – N277 afgesloten.